Shfaqja e produktit

Produktet tona mbulojnë mbi 30 seri, 5000 specifikime, duke përfshirë sensorin induktiv, sensorin fotoelektrik, sensorin kapacitiv, perden e dritës, sensorët e matjes së distancës me lazer.Produktet tona përdoren gjerësisht në logjistikën e magazinës, parkingun, ashensorin, paketimin, gjysmëpërçuesin, dron, tekstile, makineri ndërtimi, transport hekurudhor, kimike, industri robotike.

 • rreth-20220906091229
X
#TEXTLINK#

Më shumë Produkte

Produktet tona mbulojnë mbi 30 seri, 5000 specifikime, duke përfshirë sensorin induktiv, sensorin fotoelektrik, sensorin kapacitiv, perden e dritës, sensorët e matjes së distancës me lazer.Produktet tona përdoren gjerësisht në logjistikën e magazinës, parkingun, ashensorin, paketimin, gjysmëpërçuesin, dron, tekstile, makineri ndërtimi, transport hekurudhor, kimike, industri robotike.Produktet tona standarde kanë marrë tashmë certifikata ISO9001, ISO14001, OHSAS45001, CE, UL, CCC, UKCA, EAC.
 • 1998+

  Themeluar në vitin 1998

 • 500+

  Më shumë se 500 punonjës

 • 100+

  Eksportuar mbi 100 shtete

 • 30000+

  Numri i klientëve

Aplikimi i Industrisë

Lajmet e Kompanisë

Sensori kapacitiv

Si mund të përdoren në mënyrë të përsosur sensorët kapacitiv në rrotat elektrike...

Me zhvillimin e vazhdueshëm të shkencës dhe teknologjisë, si të përmirësohet cilësia e jetës së të moshuarve dhe personave me aftësi të kufizuara bëhet një temë e rëndësishme kërkimore.Karriget me rrota manuale janë përdorur për qindra vjet dhe kanë shërbyer si një mjet i rëndësishëm në spitale, dyqane...

1

Sensori LANBAO ofron një zgjidhje perfekte për shitjen e kundërt...

Në shekullin e 21-të, me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë, jeta jonë ka pësuar ndryshime të jashtëzakonshme.Ushqimet e shpejta si hamburgerët dhe pijet shfaqen shpesh në vaktet tona të përditshme.Sipas hulumtimeve, vlerësohet se në nivel global 1.4 trilion shishe pijesh...

 • Rekomandim i ri