tampilan produk

Produk kita nyakup luwih saka 30 seri, 5000 spesifikasi, kalebu sensor induktif, sensor fotoelektrik, sensor kapasitif, tirai cahya, sensor pengukur jarak laser.Produk kita akeh digunakake ing logistik gudang, parkir, lift, kemasan, semikonduktor, drone, tekstil, mesin konstruksi, transportasi rel, kimia, industri robot.

  • bab-20220906091229
X
#TEXTLINK#

Produk liyane

Produk kita nyakup luwih saka 30 seri, 5000 spesifikasi, kalebu sensor induktif, sensor fotoelektrik, sensor kapasitif, tirai cahya, sensor pengukur jarak laser.Produk kita akeh digunakake ing logistik gudang, parkir, lift, kemasan, semikonduktor, drone, tekstil, mesin konstruksi, transportasi rel, kimia, industri robot.Produk standar kita wis entuk sertifikat ISO9001, ISO14001, OHSAS45001, CE, UL, CCC, UKCA, EAC.
  • 1998+

    Madeg ing taun 1998

  • 500+

    Luwih saka 500 Karyawan

  • 100+

    Diekspor 100+ Negara

  • 30000+

    Jumlah pelanggan

Aplikasi Industri

Kabar Perusahaan

激光传感器 谷歌封面图

LANBAO PSE series Laser Photoelectric Sensor

Sensor Fotoelektrik Laser -Seri PSE NDELENG LEBIH BANYAK Kauntungan Produk •Telung jinis fungsi: Liwat sensor fotolistrik jinis sinar, Sensor fotolistrik jinis refleksi terpolarisasi, Refleksi latar mburi...

1-1

Fokus Pameran: Penampilan Lanbao Sensor ing 2023 SPS, ...

2023 SPS (Solusi Produksi Cerdas) Pameran paling dhuwur ing donya ing bidang sistem lan komponen otomatisasi listrik - 2023 SPS, dibukak ing Pusat Pameran Internasional Nuremberg, Jerman, wiwit tanggal 14-16 November.Wiwit taun 1990, pameran SPS g...

  • Rekomendasi Anyar