Приказ на производот

Нашите производи покриваат над 30 серии, 5000 спецификации, вклучувајќи индуктивен сензор, фотоелектричен сензор, капацитивен сензор, светлосна завеса, ласерски сензори за мерење на растојание.Нашите производи се широко користени во магацинска логистика, паркирање, лифт, пакување, полупроводници, беспилотни летала, текстил, градежни машини, железнички транспорт, хемиска, роботска индустрија.

 • околу-20220906091229
X
#TEXTLINK#

Повеќе производи

Нашите производи покриваат над 30 серии, 5000 спецификации, вклучувајќи индуктивен сензор, фотоелектричен сензор, капацитивен сензор, светлосна завеса, ласерски сензори за мерење на растојание.Нашите производи се широко користени во магацинска логистика, паркирање, лифт, пакување, полупроводници, беспилотни летала, текстил, градежни машини, железнички транспорт, хемиска, роботска индустрија.Нашите стандардни производи веќе имаат добиено сертификати ISO9001, ISO14001, OHSAS45001, CE, UL, CCC, UKCA, EAC.
 • 1998 година+

  Основана во 1998 година

 • 500+

  Повеќе од 500 вработени

 • 100+

  Извезени 100+ земји

 • 30000+

  Број на клиенти

Апликација за индустрија

Вести од компанијата

1-1

Фокус на изложбата: Појавување на Lanbao Sensor во 2023 SPS, комп...

2023 SPS (Smart Production Solutions) Најдобрата светска изложба во областа на системи и компоненти за електрична автоматизација - 2023 SPS, го имаше своето свечено отворање во Меѓународниот изложбен центар Нирнберг, Германија, од 14-ти до 16-ти ноември.Од 1990 година, изложбата на СПС г...

风力

Погледнете!Како галопираат сензорите во индустријата за енергија од ветер!

Во „Сина книга за развој на кинеската сензорска технолошка индустрија“, сензорот Ланбао е оценет како едно од претпријатијата со најголема разновидност, најкомплетни спецификации и најдобри перформанси на сензорите во Кина.Идентификуваме ...

 • Нова препорака